Nieuws

Rijen vol met VIEN-sters in Stadsschouwburg

Op 4 december waren we bij “Joris Luyendijk – Zoveel meer dan zeven vinkjes”. Samen naar het theater zorgt voor verbreding van onze horizon. VIEN gaat over véél meer dan ons werk als vrouw in de energietransitie!
En wát een avond was het. Reflectie op jezelf, de klassenmaatschappij, meester Jos, Mark Rutte, Geert Wilders en heel veel 7-vinkers in ivoren torens. Wat bijvoorbeeld opviel gisteren:

We hebben aardig wat 6-vinkers in het netwerk. Een boeiende groep volgens Joris. Wat kun je dan betekenen voor anderen met minder vinkjes? Joris had geen antwoord, wij wel: bewust blijven en uitdragen, je netwerk delen, en erover blijven praten. Verbinden. Vrijwilligerswerk werd ook genoemd: pak wat tijd om iemand met bijvoorbeeld taalles te helpen.

Ook hebben we wat “klasse-migranten” binnen VIEN. Joris vertelde dat deze groep extra hard heeft gewerkt om te komen waar ze nu staan. Laten we die kwaliteiten vieren, omarmen en waarderen!

En… als je dan met een 7-vinker te maken hebt en iets van hem gedaan wilt krijgen, spreek hem dan aan met “ik heb een vraag die alleen jij kan beantwoorden!”. Gegarandeerd heb je zijn aandacht…